اطلاعیه همیار دانشجو-ثبت نام

نیمسال اول 1404-1403

اطلاعیه همیار دانشجو-ثبت نام

با توجه به شیوه‌نامۀ همیار دانشجو در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی اعلام می‌دارد، دانشجویان متقاضی همیار دانشجو (کار دانشجویی) می‌بایست در بازۀ زمانی قید شده در این اطلاعیه نسبت به نام‌نویسی اولیه و بارگزاری مدارک و مستندات مربوطه از طریق سامانۀ سجاد  به نشانی http://portal.saorg.ir (سامانۀ همیار دانشجو) اقدام کنند.

زمان نام‌نویسی: ۱۴۰۳/۰۷/۲۱ تا ۱۴۰۳/۰۸/۰۲

شرایط لازم برای استفاده از همیار دانشجو:

گذراندن حداقل یک نیم‌سال تحصیلی برای دانشجویان دورۀ کاردانی، کارشناسی پیوسته و ناپیوسته، کارشناسی ارشد پیوسته و دکتری حرفه‌ای

داشتن صلاحیت‌های انضباطی (نداشتن سابقۀ محکومیت انضباطی در مقطع فعلی و مقاطع قبلی) و آموزشی (نداشتن دو نیم‌سال مشروطی متوالی یا غیر متوالی در زمان ارائه درخواست)

حداقل میانگین نمرات درسی دانشجویان متقاضی همیار دانشجو در مقاطع کاردانی، کارشناسی پیوسته و ناپیوسته ۱۴ و مقاطع تحصیلات تکمیلی و دکتری حرفه‌ای و تخصصی ۱۵ می‌باشد.

راههای ارتباط با ادارۀ رفاه دانشجویی معاونت دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز: ۰۶۱۳۳۲۲۶۶۰۰ الی ۰۶۱۳۳۲۲۶۶۰۹ داخلی ۵۴۳۰

برای مشاهدۀ اطلاعیه نام‌نویسی اینجا کلیک نمایید.

برای مشاهدۀ راهنمای نام‌نویسی همیار دانشجو اینجا کلیک نمایید.

برای مشاهدۀ شیوه‌نامۀ همیار دانشجوی اینجا کلیک نمایید.

summary-address :